GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO
STIJL & COMFORT
PREMIUM ACCESSOIRES
SNEL BEREIKBAAR
Tips en adviezen voor jouw hond?

Tips voor het zindelijk maken van je puppy

Tips voor het zindelijk maken van je puppy Als hondenliefhebber heb je veel over voor je trouwe viervoeter, maar steeds opnieuw de vloer moeten dweilen, zien veel mensen toch niet zo zitten. Het opvoeden van een puppy brengt naast veel plezier en gezelligheid ook uitdagingen met zich mee. In een korte tijd wil je jouw puppy immers zo veel mogelijk leren. Denk bijvoorbeeld aan zijn naam, de huisregels, commando's, een bepaalde mate van zelfbeheersing en het buitenshuis doen van zijn behoeften. Hoewel puppy's de basis van de zindelijkheid al meekrijgen vanaf hun geboorte, heeft een pup zindelijkheidstraining nodig. Het zindelijk maken van je puppy vergt wat energie en tijd, maar ik zeker de moeite waard. Het is niet alleen fijn voor jou en je vloer, maar ook voor je hond. Hier een aantal tips:

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#1c2841 show=yes view=slider amount=4 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO
STIJL & COMFORT
PREMIUM ACCESSOIRES
SNEL BEREIKBAAR