GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO
STIJL & COMFORT
PREMIUM ACCESSOIRES
SNEL BEREIKBAAR

3 hulpmiddelen om veiliger met de hond te wandelen als het donker is.

  • Geplaatst op
  • Door Hondenboetiek
3 hulpmiddelen om veiliger met de hond te wandelen als het donker is.

Het is algemeen geweten dat een lange wandeling met je hond voor vele zaken heilzaam is. Voor de fysieke en mentale gezondheid van het baasje maar ook voor deze van de hond. Naast het kwijt kunnen van energie, zijn er nog een aantal redenen waarom een dagelijkse (lange) wandeling met Je hond noodzakelijk is. Een hond heeft immers dagelijks nood aan nieuwe indrukken waardoor hij mentaal uitgedaagd wordt. Dit zorgt ervoor dat je hond geen stressgedrag gaat vertonen. In de zomer kunnen veel mensen s ’avonds na het werk probleemloos op de baan. De zomer zorgt immers voor veel licht tot in de late uren. In de herfst en in de winter is dit echter een heel ander verhaal. Daarom is de grootste tip om veilig te wandelen dat zowel baasje maar alsook de hond goed verlicht zijn. Voor het baasje bestaan er voldoende winkels waar een fluohesje en een goede nachtlamp, in diverse vormen, aan te kopen zijn. De juiste verlichting accessoires voor honden is een iets moeilijkere zoektocht. Hieronder worden drie heel interessante hulpmiddelen opgesomd waardoor je hond zal opgemerkt worden tijdens de late avonduren, alsook bij schemeravonden.

Tip 1. Gebruik van een LED-lichtadapter.

Volgens onze analyse is een  LED-lichtadapter YUKON heel effectief en bovendien heel voordelig In kostprijs. Voor net geen 10 € wordt je viervoeter heel erg opgemerkt in het donker. Zowel voor het baasje als ook voor andere weggebruikers. De op batterijen werkende LED-lichtadapter YUKON kan eenvoudig aan een halsband of riem worden bevestigd met behulp van een klittenbandsluiting. Dankzij de goede zichtbaarheid tot 300 m en de continue licht- en flitsmodus is de waterafstotende LED-lichtadapter YUKON de perfecte metgezel in de schemering of in het donker.

                                     

Tip 2:  Een reflecterende hondenleiband

Ook een reflecterende hondenleiband zorgt voor maximale zichtbaarheid en veiligheid voor jouw hond! Naast klassevol en discreet is hij 100% reflecterend. Deze extra stevige leiband past perfect bij de reflecterende hondenhalsband. Deze leiband is 2m lang, wat dus aangenaam is voor hond en baasje.

                                     

 

Tip 3: het dragen van een reflecterende hondenjas.

Indien je hond in de koudere maanden een hondenjasje zou dragen zijn er ook reflecterende jasjes op de markt aanwezig. De kentucky dogwear hondenjas reflecterende en waterafstotend is hier een uitstekend voorbeeld van. Deze jas komt zeker van pas wanneer de dagen korter en donkerder
worden. Deze reflecterende hondenjas garandeert maximum zichtbaarheid en veiligheid voor je geliefde viervoeter.

                                           

 

Besluit:

Geniet van je hond gedurende lange avondwandelingen, zowel in de zomer als winter. In de donkere maanden is een goede verlichting onmisbaar , zowel van baasje als hond. De drie tips kunnen uiteraard gecombineerd worden, wat voor een optimale veiligheid kan zorgen.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#1c2841 show=yes view=slider amount=4 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO
STIJL & COMFORT
PREMIUM ACCESSOIRES
SNEL BEREIKBAAR