GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO
STIJL & COMFORT
PREMIUM ACCESSOIRES
SNEL BEREIKBAAR
Tips en adviezen voor jouw hond?

Tips voor het zindelijk maken van je puppy

Tips voor het zindelijk maken van je puppy

Als hondenliefhebber heb je veel over voor je trouwe viervoeter, maar steeds opnieuw de vloer moeten dweilen, zien veel mensen toch niet zo zitten. Het opvoeden van een puppy brengt naast veel plezier en gezelligheid ook uitdagingen met zich mee. In een korte tijd wil je jouw puppy immers zo veel mogelijk leren. Denk bijvoorbeeld aan zijn naam, de huisregels, commando's, een bepaalde mate van zelfbeheersing en het buitenshuis doen van zijn behoeften. Hoewel puppy's de basis van de zindelijkheid al meekrijgen vanaf hun geboorte, heeft een pup zindelijkheidstraining nodig. Het zindelijk maken van je puppy vergt wat energie en tijd, maar ik zeker de moeite waard. Het is niet alleen fijn voor jou en je vloer, maar ook voor je hond. Hier een aantal tips:

Hoe herken je een goede fokker?

  • Geplaatst op
  • Door Hondenboetiek
Hoe herken je een goede fokker?

Belangrijk bij het kopen van een pup is om dit te doen bij een goede fokker. Goede fokkers onderscheiden zich van broodfokkers op meerdere terreinen. Een goede fokker herken je aan de volgende punten

Hoe een bench correct gebruiken?

  • Geplaatst op
  • Door Hondenboetiek
Hoe een bench correct gebruiken?

Een bench is een fantastisch hulpmiddel wanneer deze correct gebruikt wordt. Het moet en kan voor je hond de plek, de veilige haven en de plaats zijn om zich even terug te trekken. En soms kan het ook de plek zijn waarvan jij vindt dat het goed is als hij daar even blijft.

Hoe leer je uw hond alleen thuis blijven?

Hoe leer je uw hond alleen thuis blijven?

Zoals je waarschijnlijk al wel weet is een hond een roedeldier. Dit betekent dat het voor je hond tegen zijn natuur ingaat om alleen te zijn; het is immers een enorm sociaal dier. Het gezelschap van de roedel, die overigens kan bestaan uit andere honden en/of mensen, is absoluut noodzakelijk voor je hond. Ook jij bent natuurlijk het liefste altijd dicht in de buurt van je beste vriend. Het liefste neem je hem of haar overal mee naartoe, maar in sommige situaties is dit helaas echt niet mogelijk. Je ontkomt er niet aan om je hond vroeg of laat even alleen thuis te laten. Maar, hoe ga je je hond alleen leren zijn? Het antwoord op die vraag geven we je in dit artikel.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#1c2841 show=yes view=slider amount=4 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO
STIJL & COMFORT
PREMIUM ACCESSOIRES
SNEL BEREIKBAAR